Punto

Centre of Life

Punto keukens: Duitse kwaliteitskeukens

Net als Van Geloof Keukens, is Punto keukens een familiebedrijf. In 1930 is Punto - voorheen Rabe & Meyer - opgericht in Duitsland door Heinrich Rabe en Wilhelm Meyer.

Zij begonnen met houten sigarendoosjes en speelgoed. Na de oorlog kwam er een koerswijziging en specialiseerden ze zich in keukens. Vele jaren later staan Heinz-Jürgen Meyer en Andreas Wagner aan het roer van dit mooie keukenbedrijf.

Punto volgt geen trends, maar kijkt naar de functionele toevoeging van een keuken. Als dit in combinatie met de juiste uitstraling tot stand komt, wordt het opgenomen in het productieproces. De keuken is van de hoogste kwaliteit, niet alleen merkbaar in het ontwerp en functionaliteit, maar ook door duurzaamheid.

Direct naar de keukencollectie
Punto-Zera-Arabica-Zera-Sherwood-Park
Punto-Duetto-White-Zera-New-Forest-Oak

Punto greenline

Punto denkt na over zijn rol in de maatschappij en ontwikkelde daardoor greenline. Greenline is gemaakt van BioBoard. Dit is een milieubewust alternatief voor traditionele spaanplaten. Er wordt gebruik gemaakt van eenjarige planten, waardoor het hout met 37% wordt gereduceerd zonder in te leveren op kwaliteit en stabiliteit. Greenline is PEFC- en FSC-gecertificeerd en wordt al veel toegepast in fronten.

Punto keuken dealers

Bent u op zoek naar een Punto keuken dealer? Kom dan langs in onze showroom in Etten-Leur. Bij Van Geloof Keukens kunt u uw ideale keuken samenstellen.

Punto keuken catalogus

Wilt u van te voren eerst een indruk krijgen van deze keukens? Bekijk dan de keuken catalogus. Te vinden op onze downloadpagina.

Meer weten over Punto keukens?

Wilt u graag meer weten of heeft u een inspirerende keuken gezien? Stap dan binnen in onze showroom in Etten-Leur en wij helpen u graag. Ook kunt u direct een afspraak maken via onze website.

Maak een afspraak
Punto-Zera-XT-Umbra-Kaross-City-Brown-Oak
Punto-Zera-New-Forest-Oak