Veelgestelde keukenvragen

Heeft u een vraag over het kiezen, kopen of plaatsen van uw keuken? Op deze pagina beantwoorden we veelgestelde keukenvragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op.

Algemeen

Kan ik via internet een offerte laten maken?

Het maken van een offerte voor een nieuwe keuken is maatwerk. Verschillende factoren spelen een rol: persoonlijke wensen, afmetingen van de ruimte, het beschikbare budget en uw manier van het gebruik van de keuken. Geen enkele keuken is hetzelfde! Vandaar dat we u geen offerte via internet kunnen aanbieden. Kom langs in onze showroom in Etten-Leur en wij bespreken graag uw wensen om tot een goed voorstel te komen.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Via de website kunt u een afspraak maken. Eén van onze medewerkers neemt contact met u op om de afspraak definitief in te plannen. Natuurlijk kunt u ons ook zelf bellen, wij zijn bereikbaar via 076-5037948. Tot snel.

Wat kost een nieuwe keuken?

Bij ons kiest u uit een 8-tal modules zodat u iedere combinatie kunt maken voor uw keuken. In onze showroom ziet u direct de prijzen per module en stelt u eenvoudig uw nieuwe keuken samen. Afhankelijk van het aantal kasten en de indeling, wordt de prijs bepaald. Dit is volledig transparant zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Services

Kunnen jullie de keuken ook monteren?

Nee, wij monteren geen keukens. Het resultaat hiervan is dat u een heel goed geprijsde keuken kan kopen.

Onze keukenmeubelen worden voorgemonteerd geleverd zodat u ze eenvoudig zelf kunt monteren.

Leveren jullie de keuken op locatie?

Heeft u uw keuken besteld? Dan kunt u deze zelf ophalen zodra wij u op de hoogte hebben gebracht dat wij het voorradig hebben.
Wilt u liever dat de keuken op locatie bij u wordt afgeleverd? Dan is dat mogelijk tegen een meerprijs.

Ontvang ik ook een installatietekening?

Standaard ontvangt u geen installatietekening. Hierop staan o.a. de aansluitpunten t.b.v. leidingwerk en elektra. Wel kunnen wij dit tegen een meerprijs voor uw verzorgen.

Komen jullie de keuken inmeten?

Standaard komen wij uw keuken niet inmeten. Mocht u dit wel willen dan is dat mogelijk tegen een meerprijs.

Bereiden jullie de keukenruimte voor?

Nee, wij komen de keukenruimte niet voorbereiden. U dient er zelf voor te zorgen dat uw aansluitpunten zoals leidingwerk en elektra goed zijn voorbereid, voordat de keuken kan worden gemonteerd.

De collectie

De modulair opgebouwde keuken

Wij hebben een 8-tal modules waar u uit kunt kiezen om uw ideale en zeer betaalbare keuken samen te stellen. De combinatie van deze modules biedt u precies wat u nodig heeft en gaat keuzestress tegen.

Verandert de collectie?

Mochten er nieuwe interessante kleuren op de markt komen, dan voegen wij deze toe aan ons scala van kleuren. Maar ook hier proberen wij u te helpen bij de juiste keuze maken. Wij overvallen u niet met een regenboog aan kleuren, alleen de beste kleuren krijgen een plekje in ons assortiment.
Zo nemen wij uw keuzestress weg en houden we de prijzen interessant.

Kan ik ook nieuwe deurtjes plaatsen op mijn bestaande (oude) keuken?

Keukenrenovatie is een slimme manier om uw keuken snel en goedkoop te vernieuwen. U kunt oude kastdeuren, het aanrechtblad of keukenapparatuur vervangen. Wij geven advies en leveren de gewenste keukenonderdelen.

Betalen

Moet ik aanbetalen?

Nee, wij vragen geen aanbetaling. U hoeft pas te betalen op het moment dat uw keuken door ons geleverd wordt.

Afhandeling

Hoeveel tijd zit er tussen beslissen en leveren/plaatsen van de keuken?

De levertijd van uw nieuwe keuken hangt af van de fabrikanten waar de keukenmeubelen, apparatuur en werkbladen die u heeft uitgekozen besteld moeten worden.

In de meeste gevallen kunnen we de keuken binnen 4-6 weken leveren.

Garantie

Hoe ziet de garantie eruit?

In de garantiebepalingen zijn we heel duidelijk. Op alle inbouwapparaten geldt een standaard garantieperiode van 2 jaar na aanschaf. Sommige merken verlenen zelfs langer garantie. Werkbladen worden geleverd inclusief 2 jaar garantie. De garantietermijn van de keukenkasten is 2 tot 10 jaar afhankelijk van het keukenmerk. Alle leveringen gelden onder garantievoorwaarden van onze leveranciers.

Ik heb pech met mijn keuken!

Is iets niet helemaal in orde aan uw keuken? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of ons contactformulier. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Mijn apparaat werkt niet goed, wat nu?

Voor de meeste merken apparatuur kunt u op hun website terecht voor vervangende onderdelen, het maken van een servicemelding of het opzoeken van een handleiding.