Veelgestelde keukenvragen

Heeft u een vraag over het kiezen, kopen of plaatsen van uw keuken? Op deze pagina beantwoorden we veelgestelde keukenvragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op.

Algemeen

Kan ik via internet een offerte laten maken?

Het maken van een offerte voor een nieuwe keuken is maatwerk. Verschillende factoren spelen een rol: persoonlijke wensen, afmetingen van de ruimte, het beschikbare budget en uw manier van het gebruik van de keuken. Geen enkele keuken is hetzelfde! Vandaar dat we u geen offerte via internet kunnen aanbieden, maar u graag een gesprek met onze adviseurs aanbevelen. Tijdens dit persoonlijke gesprek zetten we uw wensen en de mogelijkheden naast elkaar, zodat de offerte volledig op uw persoonlijke situatie is afgestemd.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Op onze contactpagina kunt u uw contactgegevens achterlaten. Vermeld hierbij dat u een afspraak wilt inplannen en eventueel hoe laat u wilt komen. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak definitief in te plannen. Natuurlijk kunt u ons ook zelf bellen, wij zijn bereikbaar via 076 - 503 79 48. Tot snel!

Wat kost een nieuwe keuken?

De prijs van uw nieuwe keuken is van veel factoren afhankelijk. Naast uw persoonlijke smaak en de beschikbare ruimte, spelen bijvoorbeeld ook gebruiksgemak , merk- en materiaalkeuze een belangrijke rol. Op onze website krijgt u een indruk van de keukens die wij aanbieden en de prijzen die daarbij horen. Maar iedere keuken is anders! We nodigen u om die reden graag uit in onze showrooms voor een vrijblijvend eerste gesprek. We kunnen u dan gericht op persoonlijke smaak en behoeften een goede schatting of zelfs concrete opgave doen van de kosten voor uw nieuwe keuken.

De collectie

Hoe vaak vervangen jullie de collectie?

Onze collectie is altijd helemaal up to date. Wij kunnen bij onze keukenleveranciers en keukenapparatuurleveranciers altijd de laatste noviteiten bestellen. Ook in onze showrooms vervangen we regelmatig de keukens.

Kan ik ook nieuwe deurtjes plaatsen op mijn bestaande (oude) keuken?

Keukenrenovatie is een slimme manier om uw keuken snel en goedkoop te vernieuwen. U kunt oude kastdeuren, het aanrechtblad of keukenapparatuur vervangen. Wij geven advies en regelen alles voor u.

Betalen

Moet ik aanbetalen?

Nee, wij vragen geen aanbetaling. U hoeft pas te betalen op het moment dat uw keuken door ons geleverd wordt.

Zitten de montagekosten in de prijs inbegrepen?

Nee, u krijgt een aparte prijsopgave voor de plaatsing en montage van de keuken. Op die manier is het altijd duidelijk waar u voor betaalt en hoeveel u ervoor betaalt.

Afhandeling

Hoeveel tijd zit er tussen beslissen en leveren/plaatsen van de keuken?

De levertijd van uw nieuwe keuken hangt af van de fabrikanten waar de keukenmeubelen, apparatuur en werkbladen die u heeft uitgekozen besteld moeten worden. Ook de periode in het jaar speelt een rol.

In de meeste gevallen kunnen we de keuken binnen 4-6 weken leveren.

Service & Garantie

Hoe ziet de garantie eruit?

In de garantiebepalingen zijn we heel duidelijk. Op alle inbouwapparaten geldt een standaard garantieperiode van 2 jaar na aanschaf. Sommige merken verlenen zelfs langer garantie. Werkbladen worden geleverd inclusief 2 jaar garantie. De garantietermijn van de keukenkasten is 2 tot 10 jaar afhankelijk van het keukenmerk. Alle leveringen gelden onder garantievoorwaarden van onze leveranciers.

Ik heb pech met mijn keuken!

Is iets niet helemaal in orde aan uw keuken? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of ons contactformulier. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Mijn apparaat werkt niet goed, wat nu?

Voor de meeste merken apparatuur kunt u op hun website terecht voor vervangende onderdelen, het maken van een servicemelding of het opzoeken van een handleiding. Indien gewenst kunt u uw vraag ook via ons laten verlopen. Neem dan contact met ons op.

Montage

Kan ik de keuken ook zelf plaatsen?

Jazeker, dat kan. Onze keukenmeubelen worden voorgemonteerd geleverd en u ontvangt van ons altijd de diverse tekeningen met maatschetsen en de installatiepunten.

Loopt u tegen kleine problemen aan, dan bieden wij u gratis telefonische hulp. En mocht u er toch niet uitkomen, kunt u alsnog, tegen betaling van de montagekosten, een van onze monteurs laten komen.

Krijg ik ook (maat)tekeningen?

Ja, u ontvangt van ons verschillende tekeningen. Dit zijn naast 3D-tekeningen ook maatschetsen van bovenaf en muuraanzichten. Tevens ontvangt u een overzicht waar de installatiepunten op staan en informatie hoe u alles dient voor te bereiden.