Van Geloof Keukens

Als de keukendeur uw voordeur is
Uw keukenzaak in omgeving Etten-Leur.

Een echt Brabants familiebedrijf.

Bij de zoektocht naar een nieuwe keuken denkt u uiteraard aan de kookcapaciteiten. Maar een keuken is zoveel meer dan dat! Bij de meeste Brabantse gezinnen komt iedereen lekker achterom. Uw keuken is dé plek waar u uw familie en vrienden ontvangt. Als familiebedrijf begrijpen wij dit als geen ander. Wij helpen u graag een keuken uit te zoeken die bij u past. Van Geloof Keukens is een echt Brabants familiebedrijf.

Al sinds 1961 verkopen wij kwalitatieve en betaalbare keukens in Breda en omgeving. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat onze klanten echt blij zijn met hun keuken. Ook na jaren. Bij ons geldt: ‘what you see, is what you get’. Geen kookworkshops met beroemde koks, nachtverkoop of hapjes en drankjes. Wel gewoon goede en betaalbare keukens. Voor ieder budget. U kunt kiezen uit heel veel verschillende vormen, kleuren, materialen, werkbladen en merken inbouwapparatuur.

Moeilijk kiezen tussen al die keukens?

Wij helpen u. We stellen de juiste vragen en maken een gedetailleerde tekening van uw nieuwe keuken. Levensecht in 3D. We meten alles precies in, leveren volgens afspraak en monteren snel en netjes. En we vertellen u altijd vooraf precies wat alles kost. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Uw oude keuken als nieuw

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in keukenrenovatie. Hierbij vervangen we kastdeurtjes, aanrechtblad en/of apparatuur. Iets voor u? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Uw keukenzaak in omgeving Breda

Of het nu gaat om keukenrenovatie, keukenaccessoires of een volledig nieuwe keuken, bij ons kunt u terecht voor al deze zaken. In de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur zijn wij al sinds 1961 actief en komen mensen naar ons voor een betaalbare keuken. Kom ook eens een kijkje nemen in onze showroom in Etten-Leur voor inspiratie of voor de aanschaf uw nieuwe keuken.