Keuken renovaties

Keuken renoveren door de keukenrenovatie expert

Keukenrenovatie

Keuken renovaties laat u uitvoeren door de keukenrenovatie expert. Bent u uitgekeken op de look of wilt u het gebruiksgemak verbeteren?

“Ziet uw keuken er ook zo uit?”

Klemmen sommige deuren of werkt de apparatuur niet meer naar behoren? Wilt u graag een ander werkblad of zijn de deuren beschadigt en is het tijd voor vervanging? Bij keuken renovaties door Van Geloof Keukens kan het allemaal.

Neem contact met ons op of vul direct dit intakeformulier in

Keukendeuren vervangen

Van geloof familie

Voor een nieuwe uitstraling van uw keuken, is het mogelijk om alleen uw keukendeuren te vervangen, als de basis van de kasten nog in een goede staat is. Met nieuwe deuren, geeft u uw oude keuken al snel een nieuwe, frisse uitstraling. En bijna alles is mogelijk. Van vlakke deuren tot modellen met allerlei werkjes erin en zelfs greeploos. Van effen kleuren tot houtstructuren, van mat tot hoogglans. In kunststof, lak, fineer of massief hout.

“Wilt u voortvarend aan de slag? Vul dan ons intakeformulier in voor het renoveren van uw keuken. Zo krijgen we een goed beeld van uw wensen.”

Het vervangen van de keukendeurtjes kan interessant voor u zijn. Een verbetering of verandering van uw huidige keuken zal in de meeste gevallen namelijk goedkoper uitvallen, dan de aanschaf van een compleet nieuwe keuken! Bij een nieuwe keuken komen namelijk al snel andere werkzaamheden zoals leiding-, stuc- en schilderwerk om de hoek kijken. Door alleen de keukendeuren te vervangen, blijven de kosten interessant.

Keuken renovaties zijn daarom een verstandige keuze en bij ons heeft u veel mogelijkheden in de keuze voor nieuwe keukendeurtjes. Wilt u nog meer veranderen? Wij geven u een aantal voorbeelden waar u aan kunt denken.

Wilt u voortvarend aan de slag? Vul dan ons intakeformulier in voor het renoveren van uw keuken. Zo krijgen we een goed beeld van uw wensen.

Aanvraag voor keukenrenovatie

Inbouw keukenapparatuur vervangen

Uw inbouw keukenapparatuur vervangen, omdat uw oude apparatuur niet meer naar behoren werkt? Of zijn er bepaalde onderdelen kapot of wilt u bijvoorbeeld liever elektrisch koken, in plaats van op gas of wilt u graag een vaatwasser in uw keuken? Dan is het vervangen van uw inbouw keukenapparatuur, een goede oplossing voor u. Met ons uitgebreide assortiment merkapparatuur, hebben we altijd een passend keukenapparaat wat zal voldoen aan uw persoonlijke wensen.

Naast functionaliteit, zijn de inbouwapparaten van nu ook een stuk zuiniger dan oude keukenapparaten. Dit is minder belastend voor het milieu en zal ook terug te zien zijn op uw energierekening.

Inbouw keukenapparatuur vervangen

Keukenblad vervangen

Uw keukenblad vervangen? Is het werkblad versleten of heeft u waterschade gehad? Gaat u graag voor een ander materiaal of kleur? Zelfs als u de werkhoogte iets wilt verhogen, is het vervangen van het werkblad een goede keus. Het is mogelijk om alleen het keukenblad te vervangen bij een keuken renovatie. We laten u graag de mogelijkheden zien.

De voordelen van keuken renovaties:

  • In de meeste gevallen goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe keuken
  • Met slimme ingrepen gebruiksgemak te verhogen
  • Laat de waarde van uw huis stijgen!
  • Zonder veel hak- en breekwerk en dus weinig rommel in huis
  • Geen bijkomende kosten zoals leiding- stuc en schilderwerk zoals u die zou hebben bij nieuwbouw
  • Breed assortiment
  • Nieuwe apparatuur zuiniger in gebruik
  • Tegen geringe kosten uw huis aantrekkelijker maken voor eventuele kopers!

Wie slim is kiest voor keuken renovatie

Keuken renovaties zijn de snelste en goedkoopste weg naar uw ideale keuken. Laat u voorlichten over de mogelijkheden of lees eerst ons artikel 'Wat kost keukenrenovatie'. Langskomen in onze showroom kan uiteraard ook of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op of vul direct dit intakeformulier in
Keuken renoveren

Lees ook: