Laat vrijblijvend uw offerte nakijken

Offerte checker
Al 61 jaar specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs

Keuken offerte vergelijken

Uw keuken offerte vergelijken? Een keuken kopen is niet niks. Het is belangrijk om een weloverwogen keuze te maken voor de keukenzaak waar u de keuken wilt aanschaffen. Eén van de factoren die hierin mee speelt is de aangeboden prijs. Krijgt u waar voor uw geld? Betaalt u niet te veel?

Vergelijk de keukenofferte op de juiste onderdelen

U wilt wellicht meerdere keukenoffertes aanvragen, maar hoe maakt u nu een juiste keuze? Het is van groot belang op meer te vergelijken dan alleen de apparatuur en indeling. Zo zitten er bijvoorbeeld ook grote verschillen tussen keukenmerken onderling.

Zijn de offertes dus ook daadwerkelijk identiek? Grote verschillen kunnen in kleine details zitten. Onze jarenlange ervaring leert echter dat deze details door u als consument makkelijk over het hoofd worden gezien. Logisch, want u koopt niet iedere dag een nieuwe keuken, maar het zijn wel net die kleine dingen die grote prijstechnische gevolgen kunnen hebben.

De offerte checker, Van Geloof Keukens helpt u bij het maken van de juiste keuze

Geheel kosteloos bekijken wij voor u uw reeds verzamelde offertes en vergelijken deze met elkaar. Tevens bieden wij u daarnaast een vrijblijvende keukenofferte van Van Geloof Keukens aan.

Na ontvangst van uw offerte(s) gaan wij direct voor u aan de slag en nemen zo snel mogelijk met u contact op voor het maken van een afspraak om alles te bespreken. We nemen graag de tijd voor u om een goed persoonlijk advies te kunnen geven en laten u graag duidelijk de verschillen zien.

Interesse gekregen voor het vergelijken van uw keukenofferte?

Maak gebruik van onderstaand formulier om uw offerte toe te sturen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Van Geloof Keukens

Pauvreweg 17
4879NJ Etten-Leur

Openingstijden

Showroom:
Vrijdag: 09.00 - 17.30u
Zaterdag: 09.00 - 16.00u
Zondag t/m Donderdag: Gesloten

Doordeweeks zijn we gewoon telefonisch bereikbaar