Laat vrijblijvend uw offerte nakijken

Laat ons helpen bij het maken van een bewuste keuze
Al 58 jaar specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs

Laat uw offerte door ons controleren

Een keuken kopen is niet niks. Het is belangrijk een weloverwogen keuze te maken voor het bedrijf waar u de keuken wilt aanschaffen. Een van de factoren die hier in mee zal spelen is de aangeboden prijs. Krijg ik waar voor mijn geld? Betaal ik niet te veel?

Vergelijk op de juiste onderdelen

U wilt wellicht meerdere keukenoffertes aanvragen, maar hoe maakt u nu een juiste keuze? Het is van groot belang op meer te vergelijken dan alleen de apparatuur en indeling. Zo zitten er bijvoorbeeld ook grote verschillen tussen keukenmerken onderling.

Zijn de offertes dus ook daadwerkelijk identiek? Grote verschillen kunnen in kleine details zitten. Onze jarenlange ervaring leert echter dat deze details door u als consument makkelijk over het hoofd worden gezien. Logisch, want u koopt niet iedere dag een nieuwe keuken, maar het zijn wel net die kleine dingen die grote prijstechnische gevolgen kunnen hebben.

Van Geloof Keukens helpt u bij het maken van de juiste keuze

Geheel kosteloos bekijken wij voor u uw reeds verzamelde offertes en vergelijken deze met elkaar. Tevens bieden wij u daarnaast een vrijblijvende keukenofferte van Van Geloof Keukens aan.

Na ontvangst van uw offerte(s) gaan wij direct voor u aan de slag en nemen zo snel mogelijk met u contact op voor het maken van een afspraak om alles te bespreken. We nemen graag de tijd voor u om een goed persoonlijk advies te kunnen geven en laten u graag duidelijk de verschillen zien.

Interesse gekregen

Maak gebruik van onderstaand formulier om uw offerte toe te sturen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Van Geloof Keukens

Pauvreweg 17
4879NJ Etten-Leur

Openingstijden

Ma t/m do: 9.00-18.00u
Vr: 9.00-20.00u
Za: 9.00-16.00u
Zo: Gesloten