Keukenervaringen

Wie gingen u voor?
“Aardige verkoper die niet opdringerig is. Hij dacht ook mee voor een handige indeling. Geen ongeloofwaardige kortingen maar normale netto…”
Lees meer
“Ik heb een keuken gekocht. Service prima, onverwachte probleempjes goed meegedacht en opgelost, prijs zeer redelijk.”
Lees meer
“Keuken gekocht bij een verkoper die er inmiddels niet meer is en daardoor het een en ander mis gegaan. Door nieuwe verkoper heel goed geholpen,…”
Lees meer
“Op zoek naar een keukenzaak waar er echt naar je geluisterd en met je meegedacht wordt, zijn wij bij de winkel van Van Geloof Keukens terecht…”
Lees meer
“We zijn goed geholpen door het winkelpersoneel, rustig en vriendelijk door alle keuzes heen geleid, afspraken goed vastgelegd, de sloop en…”
Lees meer
“Prettige en ontspannen sfeer. Leg je plannen op tafel geef je budget aan. De adviseur gaat voor je aan de slag. Zo kom je samen tot de juiste…”
Lees meer
“Onze hele keuken en bijkeuken moesten opnieuw worden ingericht. Mijn huidige partner is slechtziend en slechthorend, wat het nodige aan extra…”
Lees meer
“Wij hebben hier een fantastische keuken gekocht! Ze nemen echt de tijd voor je, ze adviseren/denken met de klant mee. Top! Hierbij wil ik ook…”
Lees meer
1 2 3 4