Keukenervaringen

Wie gingen u voor?
“Wij hebben de keuken laten renoveren. Nieuwe deuren, werkblad, verlichting, afzuigkap en inductie kookplaat. Heel tevreden, ook over de monteur.…”
Lees meer
“Nieuwe keuken gekocht en geplaast super tevreden zeer netjes behandeld en de plaatsing is zeker 'n dikke tien waard voor de monteur zeer secuur…”
Lees meer
“Prima geholpen. Echt de tijd genomen en onze wensen werden gerespecteerd. Monteur heel secuur. Hele prettige ervaring! Aan te raden!”
Lees meer
“Aangename begeleiding gekregen voor het realiseren van de keuken. De verkoper verstaat z'n vak door goed te luisteren naar onze wensen en…”
Lees meer
“Als eerste actie van ons zijn wij naar de showroom gegaan en hebben daar goed advies mogen ontvangen van de verkoper. Ook toen wij nog een…”
Lees meer
“Keuken laten renoveren. Dit is gisteren gedaan. We zijn er superblij mee. Zowel de manier van verkoop alsmede de montage is prima gedaan. Het is…”
Lees meer
“De een tijd terug uitgezochte keuken bij van Geloof keukens is geplaatst. Super tevreden, snelle levertijd en perfect geplaatst. Top begeleiding…”
Lees meer
“Renovatie van keuken bij fa van Geloof. Prima no nonsens bedrijf en veel meer betrokken en persoonlijker dan de grote keukenzaken. Een vakman…”
Lees meer
1 2 3 4