Keukenervaringen

Wie gingen u voor?
“Als eerste actie van ons zijn wij naar de showroom gegaan en hebben daar goed advies mogen ontvangen van de verkoper. Ook toen wij nog een…”
Lees meer
“Keuken laten renoveren. Dit is gisteren gedaan. We zijn er superblij mee. Zowel de manier van verkoop alsmede de montage is prima gedaan. Het is…”
Lees meer
“Een paar weken geleden onze keuken laten plaatsen door van geloof. we zijn zeer te spreken over hun manier van werken. duidelijk een familie…”
Lees meer
“Goede prijs-kwaliteit verhouding. Mooie keuken voor een redelijke prijs. Goede service, een paar kleine gebreken aan de sluiting werden snel en…”
Lees meer
“Aardige verkoper die niet opdringerig is. Hij dacht ook mee voor een handige indeling. Geen ongeloofwaardige kortingen maar normale netto…”
Lees meer
“Ik heb een keuken gekocht. Service prima, onverwachte probleempjes goed meegedacht en opgelost, prijs zeer redelijk.”
Lees meer
“Renovatie van keuken bij fa van Geloof. Prima no nonsens bedrijf en veel meer betrokken en persoonlijker dan de grote keukenzaken. Een vakman…”
Lees meer
“Onze hele keuken en bijkeuken moesten opnieuw worden ingericht. Mijn huidige partner is slechtziend en slechthorend, wat het nodige aan extra…”
Lees meer
1 2 3 4