Keukenervaringen

Wie gingen u voor?
“Op zoek naar een keukenzaak waar er echt naar je geluisterd en met je meegedacht wordt, zijn wij bij de winkel van Van Geloof Keukens terecht…”
Lees meer
“We zijn goed geholpen door het winkelpersoneel, rustig en vriendelijk door alle keuzes heen geleid, afspraken goed vastgelegd, de sloop en…”
Lees meer
“Prettige en ontspannen sfeer. Leg je plannen op tafel geef je budget aan. De adviseur gaat voor je aan de slag. Zo kom je samen tot de juiste…”
Lees meer
“Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Niet opdringerig maar juist luisteren naar onze wensen. Dit leidde tot een ontwerp zoals wij voor ogen…”
Lees meer
“Wij hebben de keuken laten renoveren. Nieuwe deuren, werkblad, verlichting, afzuigkap en inductie kookplaat. Heel tevreden, ook over de monteur.…”
Lees meer
“Nieuwe keuken gekocht en geplaast super tevreden zeer netjes behandeld en de plaatsing is zeker 'n dikke tien waard voor de monteur zeer secuur…”
Lees meer
“Prima geholpen. Echt de tijd genomen en onze wensen werden gerespecteerd. Monteur heel secuur. Hele prettige ervaring! Aan te raden!”
Lees meer
“Aangename begeleiding gekregen voor het realiseren van de keuken. De verkoper verstaat z'n vak door goed te luisteren naar onze wensen en…”
Lees meer
1 2 3 4