Keukenervaringen

Wie gingen u voor?
“Goede prijs-kwaliteit verhouding. Mooie keuken voor een redelijke prijs. Goede service, een paar kleine gebreken aan de sluiting werden snel en…”
Lees meer
“Aardige verkoper die niet opdringerig is. Hij dacht ook mee voor een handige indeling. Geen ongeloofwaardige kortingen maar normale netto…”
Lees meer
“Ik heb een keuken gekocht. Service prima, onverwachte probleempjes goed meegedacht en opgelost, prijs zeer redelijk.”
Lees meer
“Keuken gekocht bij een verkoper die er inmiddels niet meer is en daardoor het een en ander mis gegaan. Door nieuwe verkoper heel goed geholpen,…”
Lees meer
“Op zoek naar een keukenzaak waar er echt naar je geluisterd en met je meegedacht wordt, zijn wij bij de winkel van Van Geloof Keukens terecht…”
Lees meer
“We zijn goed geholpen door het winkelpersoneel, rustig en vriendelijk door alle keuzes heen geleid, afspraken goed vastgelegd, de sloop en…”
Lees meer
“Prettige en ontspannen sfeer. Leg je plannen op tafel geef je budget aan. De adviseur gaat voor je aan de slag. Zo kom je samen tot de juiste…”
Lees meer
“Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Niet opdringerig maar juist luisteren naar onze wensen. Dit leidde tot een ontwerp zoals wij voor ogen…”
Lees meer
1 2 3 4