Keukenervaringen

Wie gingen u voor?
“Bij ons was een lade houder afgebroken van de keuken die geleverd is door het inmiddels gestopte bedrijf Keukendesign Vlissingen. Via de…”
Lees meer
“Wij hebben een nieuw aanrechtblad met achterwand, elect. kookplaat met oven en let verlichting boven aanrecht. De werkzaamheden zijn netjes en…”
Lees meer
“Marijn heeft onze keuken fantastisch gerenoveerd. Met het bestaande aanrechtblad was het een flinke uitdaging, maar het resultaat is prachtig.”
Lees meer
“Keuken gerenoveerd. Marijn heeft zelf de werkzaamheden uitgevoerd. Uitstekend werk geleverd.”
Lees meer
“Wij hebben een keuken laten ontwerpen en plaatsen door dit bedrijf. Wij zijn erg te spreken over de kleinschaligheid van het bedrijf daardoor…”
Lees meer
“In oktober 2017 zijn wij ons gaan oriënteren op een nieuwe keuken. Na diverse zaken te hebben bezocht, uitgekomen bij van Geloof keukens. Daar…”
Lees meer
“Super blij met onze nieuwe keuken en tevreden over de geboden service door Marijn van Geloof en zijn gegeven adviezen bij de aanschaf. Ook…”
Lees meer
“Nieuwe keuken gekocht en geplaast super tevreden zeer netjes behandeld en de plaatsing is zeker 'n dikke tien waard voor de monteur zeer secuur…”
Lees meer
1 2 3