Keukenervaringen

Wie gingen u voor?
“De een tijd terug uitgezochte keuken bij van Geloof keukens is geplaatst. Super tevreden, snelle levertijd en perfect geplaatst. Top begeleiding…”
Lees meer
“Een keuken renovatie laten doen door van Geloof keukens uit Etten Leur. En vanaf begin tot het eind een goede service, adviseur ( Marijn van…”
Lees meer
“Wij hebben een keuken gekocht van Van Geloof Keukens. Zij hebben de oude keuken verwijderd en afgevoerd en de nieuwe vakkundig geplaatst. In de…”
Lees meer
“Wij hebben hier een fantastische keuken gekocht! Ze nemen echt de tijd voor je, ze adviseren/denken met de klant mee. Top! Hierbij wil ik ook…”
Lees meer
“Onze hele keuken en bijkeuken moesten opnieuw worden ingericht. Mijn huidige partner is slechtziend en slechthorend, wat het nodige aan extra…”
Lees meer
“Renovatie van keuken bij fa van Geloof. Prima no nonsens bedrijf en veel meer betrokken en persoonlijker dan de grote keukenzaken. Een vakman…”
Lees meer
“Een paar weken geleden onze keuken laten plaatsen door van geloof. We zijn zeer te spreken over hun manier van werken. Duidelijk een familie…”
Lees meer
“Ik heb een keuken gekocht. Service prima, onverwachte probleempjes goed meegedacht en opgelost, prijs zeer redelijk.”
Lees meer
1 2 3