Keukenervaringen

Wie gingen u voor?
“Keuken gerenoveerd. Marijn heeft zelf de werkzaamheden uitgevoerd. Uitstekend werk geleverd.”
Lees meer
“Wij hebben een keuken laten ontwerpen en plaatsen door dit bedrijf. Wij zijn erg te spreken over de kleinschaligheid van het bedrijf daardoor…”
Lees meer
“In oktober 2017 zijn wij ons gaan oriënteren op een nieuwe keuken. Na diverse zaken te hebben bezocht, uitgekomen bij van Geloof keukens. Daar…”
Lees meer
“Super blij met onze nieuwe keuken en tevreden over de geboden service door Marijn van Geloof en zijn gegeven adviezen bij de aanschaf. Ook…”
Lees meer
“Aangename begeleiding gekregen voor het realiseren van de keuken. De verkoper verstaat z'n vak door goed te luisteren naar onze wensen en…”
Lees meer
“Als eerste actie van ons zijn wij naar de showroom gegaan en hebben daar goed advies mogen ontvangen van de verkoper. Ook toen wij nog een…”
Lees meer
“Keuken laten renoveren. Dit is gisteren gedaan. We zijn er superblij mee. Zowel de manier van verkoop alsmede de montage is prima gedaan. Het is…”
Lees meer
“Een paar weken geleden onze keuken laten plaatsen door van geloof. we zijn zeer te spreken over hun manier van werken. duidelijk een familie…”
Lees meer
1 2 3