Keukenervaringen

Wie gingen u voor?
“Marijn heeft onze keuken fantastisch gerenoveerd. Met het bestaande aanrechtblad was het een flinke uitdaging, maar het resultaat is prachtig.”
Lees meer
“Wij hebben een nieuw aanrechtblad met achterwand, elect. kookplaat met oven en let verlichting boven aanrecht. De werkzaamheden zijn netjes en…”
Lees meer
“Wij hebben een keuken laten ontwerpen en plaatsen door dit bedrijf. Wij zijn erg te spreken over de kleinschaligheid van het bedrijf daardoor…”
Lees meer
“In oktober 2017 zijn wij ons gaan oriënteren op een nieuwe keuken. Na diverse zaken te hebben bezocht, uitgekomen bij van Geloof keukens. Daar…”
Lees meer
“Keuken gerenoveerd. Marijn heeft zelf de werkzaamheden uitgevoerd. Uitstekend werk geleverd.”
Lees meer
“Super blij met onze nieuwe keuken en tevreden over de geboden service door Marijn van Geloof en zijn gegeven adviezen bij de aanschaf. Ook…”
Lees meer
“Keuken gekocht bij een verkoper die er inmiddels niet meer is en daardoor het een en ander mis gegaan. Door nieuwe verkoper heel goed geholpen,…”
Lees meer
“Op zoek naar een keukenzaak waar er echt naar je geluisterd en met je meegedacht wordt, zijn wij bij de winkel van Van Geloof Keukens terecht…”
Lees meer
1 2 3