Keukenervaringen

Wie gingen u voor?
“Wij hebben hier een fantastische keuken gekocht! Ze nemen echt de tijd voor je, ze adviseren/denken met de klant mee. Top! Hierbij wil ik ook…”
Lees meer
“Wij hebben een keuken gekocht van Van Geloof Keukens. Zij hebben de oude keuken verwijderd en afgevoerd en de nieuwe vakkundig geplaatst. In de…”
Lees meer
“Een keuken renovatie laten doen door van Geloof keukens uit Etten Leur. En vanaf begin tot het eind een goede service, adviseur ( Marijn van…”
Lees meer
“De een tijd terug uitgezochte keuken bij van Geloof keukens is geplaatst. Super tevreden, snelle levertijd en perfect geplaatst. Top begeleiding…”
Lees meer
“Renovatie van keuken bij fa van Geloof. Prima no nonsens bedrijf en veel meer betrokken en persoonlijker dan de grote keukenzaken. Een vakman…”
Lees meer
“Onze hele keuken en bijkeuken moesten opnieuw worden ingericht. Mijn huidige partner is slechtziend en slechthorend, wat het nodige aan extra…”
Lees meer
“Goede prijs-kwaliteit verhouding. Mooie keuken voor een redelijke prijs. Goede service, een paar kleine gebreken aan de sluiting werden snel en…”
Lees meer
“Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Niet opdringerig maar juist luisteren naar onze wensen. Dit leidde tot een ontwerp zoals wij voor ogen…”
Lees meer