Schröder

A way of Life

Schröder keukens is net als Van Geloof Keukens een typisch familiebedrijf. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer.

In 1926 werd Schröder keukens opgericht door Gustav Schröder en was het gespecialiseerd in de realisatie van buffetkasten. Toen in 1967 Hermann Schröder - de oom van Gustav - het overnam, werd de focus gelegd op inbouwkeukens. Nu geeft de dochter van Herman - Kerstin Kröhnert - de leiding aan het bedrijf. Zij zet in op innovatie en moderne keukenideeën.

Direct naar Schröder keukencollectie

Schröder keuken

Schröder keukens zijn in te delen in vier stijlen, namelijk de greeploze keuken, moderne keuken, landelijke keuken en houten keuken. Daardoor is er bijna voor iedere smaak een keuken. Wilt u een landelijke boeren keuken dan kunt u bij Schröder terecht. En tegelijkertijd ook voor een strakke witte hoogglans moderne keuken. Heeft u een keuken in gedachten? Stap dan binnen bij onze showroom in Etten-Leur.

Kosten verbouwing keuken

Schröder keuken dealers

Bij Van Geloof Keukens kunt u terecht als u op zoek bent naar een Schröder keuken dealer. Onze showroom vindt u in Etten-Leur en met meer dan 25 keukenopstellingen bieden wij een uitgebreid aanbod aan keukens. Van kleurrijk tot neutraal en van landelijk tot modern. Bent u op zoek naar een Schröder keuken in Nederland? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom.

Meer weten over Schröder keukens?

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor uw Schröder keuken? Kom dan langs in onze showroom en onze adviseurs helpen u graag verder. Ook kunt u direct een afspraak maken op de website. Graag tot binnenkort!

Maak een afspraak Of bekijk de Schröder keukencollectie