Schmidt

Want u bent niet als iedereen

Schmidt keukens is een keukenmerk met een rijke geschiedenis. In 1934 werd dit familiebedrijf opgericht door Hubert Schmidt.

In tegenstelling tot de meeste keukenleveranciers ligt de oorsprong van Schmidt keukens niet in Duitsland maar in Frankrijk. Door de jaren heen zijn er inmiddels wel fabrieken in beide landen. Naast keukens produceert Schmidt ook maatwerk meubels voor het interieur. Van wandmeubelen tot badkamermeubels. Bij Van Geloof Keukens kunt u terecht voor de uiteenlopende keukencollectie van Schmidt keukens.

Direct naar Schmidt keukens

Schmidt keukens Duitsland

De Duitse keuken kwaliteit wordt vaak geroemd. Door de jarenlange ervaring en productie van de keukens die ook in Duitsland plaatsvindt, mag Schmidt keukens gerust als degelijk worden beschouwd. De Duitse kwaliteit met Franse allure.

Schmidt keukens dealer

Van Geloof Keukens is officieel Schmidt keukens dealer. Kom langs in onze showroom in Etten-Leur en wij laten u graag zien welke mogelijkheden er zijn voor het samenstellen van uw nieuwe keuken. Diverse kleuren, keukenfronten en grepen zorgen ervoor dat een Schmidt keuken aan al uw wensen kan voldoen.

Schmidt keukens catalogus

Benieuwd naar een actuele collectie Schmidt keukens? Bekijk dan de catalogus. Wilt u nog een stapje verder gaan, bekijk dan de 3D-configurator. Hierin kunt u een aantal voorbeeld-opstellingen aanpassen en een idee krijgen van uw nieuwe keuken.

Meer over Schmidt keukens weten?

Wij nodigen u uit in onze showroom in Etten-Leur om u meer te vertellen over Schmidt keukens en de keuken die bij u past. Loop gewoon binnen of maak een afspraak via onze website.

Neem contact op
Nebraska-Celest