Keukenzaak Roosendaal

Al sinds 1961 gek op keukens

Keukenzaak Roosendaal

Zoekt u een goede keukenzaak in Roosendaal en omgeving? Op zo’n 18 km afstand van Roosendaal is Van Geloof Keukens in Etten-Leur gevestigd. Een nuchter Brabants familiebedrijf dat al sinds 1961 klanten adviseert bij de aankoop of renovatie van hun keuken. Kortom; zoekt u Keukenzaak Roosendaal? Kom dan langs in onze showroom en doe inspiratie op of maak meteen een afspraak en wij zetten de koffie voor u klaar.

Maak een afspraak

Keukenwinkel Roosendaal

De keukenwinkel van Roosendaal en omgeving! In onze ruime showroom in Etten-Leur hebben wij meer dan 25 keukenopstellingen om u een goede indruk te geven van de mogelijkheden voor uw keuken. Door onze jarenlange ervaring in zowel keukenverkoop als keukenmontage weten wij wat realistisch is en kunnen daardoor eerlijk en juist advies geven. Wilt u graag een kijkje nemen in onze keukenzaak?

Bekijk dan onze showroomkeukens

“Als de keukendeur uw voordeur is!”

Van aankoop tot montage

Wij regelen het van a tot z voor u. Van aankoop tot levering en montage. De koffie staat bij ons klaar, wij nemen alle tijd voor uw keukenontwerp. Na aankoop kunnen wij ook zorgen voor de complete montage. Wij nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw keuken ingemeten, gemonteerd en afgewerkt wordt. Pas als u tevreden bent, zijn wij ook tevreden.

Wij bedienen met onze Keukenzaak Roosendaal en omgeving

Wij bedienen met onze keukenzaak Roosendaal en omgeving. Benieuwd naar onze keukens in Etten-Leur? Kom eens een kijkje nemen bij Van Geloof Keukens. Doe inspiratie op, bekijk ons grote assortiment keukens of laat u adviseren over alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Heeft u specifieke wensen? Deel deze met Marijn of een van onze andere keukenadviseurs en wij staan voor u klaar.

Maak een afspraak

Hoe ziet uw ideale keuken eruit?

We staan u graag te woord in onze showroom om uw keukenwensen te bespreken. Door onze jarenlange ervaring en ruime aanbod kunnen wij ongetwijfeld uw droomkeuken realiseren!