Zera Synchron Pore

Industriële hoekkeuken

Zera SY Sherwood Bronx

De industriële look, in deze keuken gekenmerkt door de speciale metaalframes en unieke glaskasten, maakt deze keuken tot een echte eyecatcher.

De unieke metaalframes in deze keuken zijn verkrijgbaar in diverse maten en door middel van verschillende kleuren inlegplateaus naar eigen wens verder aan te passen. Als groot wandrek, ter vervanging van een of meerdere hangkasten en zelfs als onderstel voor een tafel zijn deze frames inzetbaar.

Sherwood

Door het gebruik van de ruwe materialen hout en metaal krijgt deze keuken zijn bijzondere look. We maken hier gebruik van onze Sherwood serie, een kunststof front met voelbare houtstructuur. Hierbij geldt "What you see, is what you get", waarmee wordt bedoeld dat het houten decor van de deur synchroon loopt met de structuur van de deur. Dit zorgt voor een meer natuurgetrouwe beleving zoals bij echt hout maar met de gebruiksvoordelen van een kunststof front.

Industrial Style

Een ander element van aandacht bij deze keuken zijn de bijzondere Industrial Style glasdeuren. Verkrijgbaar in een 15-tal verschillende afwerkingen. U kunt kiezen voor 2 verschillende kaderbreedtes, namelijk de in deze keuken getoonde 50 mm breedte of eventueel in een breedte van 20 mm. Tevens heeft u keuze uit een afwerking in RVS of zwart en kunt u kiezen voor verschillende glasvarianten. In dit model ziet u ons bijzondere Factory Glas. Het diagonale lijnenspel geeft het geheel een rustige en stijlvolle uitstraling.

€ 11.950,-

* In andere maten en kleuren leverbaar

Onze sterke punten

  • Keukenwand achter geniet
  • Deuren in kleur
  • Ongeacht keukenmerk, 19 mm corpus
  • Binnendemping
  • 25 jaar garantie binnenwerk
  • Ladekasten tot 80 kg belastbaar

Hoe ziet uw ideale keuken eruit?

We staan u graag te woord in onze showroom om uw keukenwensen te bespreken. Door onze jarenlange ervaring en ruime aanbod kunnen wij ongetwijfeld uw droomkeuken realiseren!

Bekijk ook

Cubico Tobacco
€ 9.837,- € 2.875,-
Aanbieding

Cubico Tobacco