Industriële hoekkeuken

Industriële hoekkeuken

Punto Zera SY Sherwood Bronx

De industriële look, in deze keuken gekenmerkt door de speciale metaalframes en unieke glaskasten, maakt deze Punto Zera SY Sherwood Bronx keuken tot een echte eyecatcher.

De unieke metaalframes in de Punto Zera SY Sherwood Bronx zijn verkrijgbaar in diverse maten en door middel van verschillende kleuren inlegplateaus naar eigen wens verder aan te passen. Als groot wandrek, ter vervanging van een of meerdere hangkasten en zelfs als onderstel voor een tafel zijn deze frames inzetbaar.

Punto Sherwood

Door het gebruik van de ruwe materialen hout en metaal krijgt deze keuken zijn bijzondere look. We maken hier gebruik van onze Sherwood serie, een kunststof front met voelbare houtstructuur. Hierbij geldt "What you see, is what you get", waarmee wordt bedoeld dat het houten decor van de deur synchroon loopt met de structuur van de deur. Dit zorgt voor een meer natuurgetrouwe beleving zoals bij echt hout maar met de gebruiksvoordelen van een kunststof front.

Industriële keuken

Een ander element van aandacht bij de Punto Zera SY Sherwood Bronx zijn de bijzondere Industrial Style glasdeuren. Verkrijgbaar in een 15-tal verschillende afwerkingen. U kunt kiezen voor 2 verschillende kaderbreedtes, namelijk de in deze keuken getoonde 50 mm breedte of eventueel in een breedte van 20 mm. Tevens heeft u keuze uit een afwerking in RVS of zwart en kunt u kiezen voor verschillende glasvarianten. In dit model ziet u ons bijzondere Factory Glas. Het horizontale lijnenspel geeft het geheel een rustige en stijlvolle uitstraling.

Meer weten over deze keuken?

€ 11.950,-

* In andere maten en kleuren leverbaar

Onze sterke punten

  • Achterwand gelijmd/geschroefd
  • Ongeacht keukenmerk, 19 mm corpus
  • Kasten binnen-buiten op kleur
  • Altijd demping op lades en deuren
  • Tot 25 jaar garantie op hang- en sluitwerk
  • Ladekasten tot 80 kg belastbaar

Meer weten over de Punto Zera SY Sherwood Bronx?

Wilt u graag nog meer informatie over de Punto Zera SY Sherwood Bronx? Breng dan een bezoek aan onze showroom en bespreek het met Marijn of één van onze andere keukenadviseurs.