Zera Edition

Eilandkeuken met kastenwand

Zera Edition Abbey Split Oak

Ontdek de nieuwe trend: Twee afzonderlijke kookeilanden. Een uniek concept met een uitnodigend karakter. De bijzondere keukenopstelling Zera Edition Abbey Split Oak

De Zera Edition Abbey Split Oak is uitgevoerd in de nieuwe serie "Edition" van het model Zera. Dit betreft een kunststof front met een speciale structuur passend bij de kleur van de deur. In deze keuken zien we de kleur Abbey Split Oak, een lichte houtkleur met mooi contrast middels de donkere nerven en noesten. Deze is zowel verkrijgbaar als frontkleur, maar kan ook worden toegepast als bijvoorbeeld wandschap.

Een mooie combinatie met Zera Edition Abbey Split Oak is de hier tevens getoonde kleur Kashmir. In deze keuken maken we hiervoor gebruik van een Xtreme front. Een supermat oppervlak, anti-fingerprint technologie en een hoge mate van bestandheid tegen chemicaliën zijn een van de belangrijkste eigenschappen van een dergelijk front.

€ 10.815,-

* In andere maten en kleuren leverbaar

Onze sterke punten

  • Achterwand gelijmd/geschroefd
  • Ongeacht keukenmerk, 19 mm corpus
  • Kasten binnen-buiten op kleur
  • Altijd demping op lades en deuren
  • tot 25 jaar garantie op hang- en sluitwerk
  • Ladekasten tot 80 kg belastbaar

Meer weten over de Zera Edition Abbey Split Oak?

Wilt u graag nog meer informatie over de Zera Edition Abbey Split Oak? Breng dan een bezoek aan onze showroom en bespreek het met Marijn of één van onze andere keukenadviseurs.

Bekijk ook

Zera HPL Extreme Atlantic
€ 10.647,- € 5.718,-
Aanbieding

Zera HPL Extreme Atlantic

Cubico Tobacco
€ 9.837,- € 2.875,-
Aanbieding

Cubico Tobacco