Memo Classic Line

Rechte opstelling met spoeleiland

Punto Memo Classic Line Tundra

Deze verfijnde keuken met groeven in het front met een tussenafstand van slechts 5 cm maakt deze keuken uniek in zijn soort. De Punto Memo Classic Line Tundra keuken.

De Punto Memo Classic Line Tundra is een keuken met hout gefineerd front welke gelakt is in de kleur Tundra, zachtgroen. Naast deze kleur zijn er nog ruim 20 andere kleuren mogelijk. Voor ieder dus wat wils.

Punto Classic Line

Voor de Punto Memo Classic Line Tundra hebben we gekozen voor de afwerking van het front in de Classic Line. Naast deze kunt u ook kiezen voor een afwerking in de Forest of Oak Line. Het verschil tussen deze 3 lijnen zit hem in de structuur. Bij de Classic Line hebben we het dan over nauwelijks noesten en een gladde structuur en bij de Forest Line over een genuanceerd aantal noesten met een geborstelde structuur. Tot slot is de Oak Line voorzien van meerdere noesten en natuurlijke onregelmatigheden om het front zijn geheel eigen karakter te geven en is deze voorzien van een diepe, duidelijk zichtbare, houtstructuur.

€ 12.999,-

* In andere maten en kleuren leverbaar

Onze sterke punten

  • Achterwand gelijmd/geschroefd
  • Ongeacht keukenmerk, 19 mm corpus
  • Kasten binnen-buiten op kleur
  • Altijd demping op lades en deuren
  • Tot 25 jaar garantie op hang- en sluitwerk
  • Ladekasten tot 80 kg belastbaar

Meer weten over de Punto Memo Classic Line Tundra?

Wilt u graag nog meer informatie over de Punto Memo Classic Line Tundra keuken? Breng dan een bezoek aan onze showroom en bespreek het met Marijn of één van onze andere keukenadviseurs.