Homero LX

Rechte opstelling

Punto Homero LX White

Een klassieke keuken in een modern jasje. Dat is de Punto Homero LX White keuken. Door het gebruik van enkele bijpassende alternatieve elementen ontstaat een geheel eigen look.

Zo maken we geen gebruik van een sierlijst bovenop de keuken met vele rondingen, maar plaatsen we een strakke en hoekige lijst die beter past bij de hedendaagse tijd. Ook door het gebruik van de bijzondere hangkasten met Factory Glas en zwart metalen frames ontstaat een eigentijdse look voor de Punto Homero LX White.

Uitvoering

De Punto Homero LX White - de hier getoonde keuken - betreft een kaderdeur in gelakte uitvoering. Deze is naast White in ruim 20 alternatieve kleuren leverbaar. Voor ieder dus wat wils! Het mooie is dat u op die manier de keuken naar exact eigen specificatie kunt samenstellen, zodat deze ook optimaal past in uw eigen woning.

Zwart

Een mooi detail, aansluitend in de moderne stijl, is het gebruik van de zwarte kleur. Omdat ieder onderdeel van de keuken apart in kleur kan worden gespecificeerd ontstaat een mooi samenhang. In het getoonde model ziet u dit terug in onder andere de grepen en het aanrechtblad. Maar ook voor de plint, wandschappen en zelfs de apparatuur kunt veelal kiezen voor een uitvoering in zwart. Dit geeft het geheel een exclusieve en moderne uitstraling.

€ 8.699,-

* In andere maten en kleuren leverbaar

Onze sterke punten

  • Achterwand gelijmd/geschroefd
  • Ongeacht keukenmerk, 19 mm corpus
  • Kasten binnen-buiten op kleur
  • Altijd demping op lades en deuren
  • Tot 25 jaar garantie op hang- en sluitwerk
  • Ladekasten tot 80 kg belastbaar

Meer weten over de Punto Homero LX White?

We staan u graag te woord in onze showroom om uw keukenwensen te bespreken. Door onze jarenlange ervaring en ruime aanbod kunnen wij ongetwijfeld uw droomkeuken realiseren! Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs om alles te weten te komen over de Punto Homero LX White.