Ruimtes verbinden

Door de uitgebreide collectie meubelen veel mogelijk

Door een uitgebreid scala aan types kasten en kastinrichtingen hoeft u niet langer alleen de focus te leggen op uw keuken. Voor een mooi samenhangend geheel door heel uw woning kunt u de stijl van de keuken ook doortrekken in bijvoorbeeld uw bijkeuken of woonkamer.

Met speciaal hiervoor ontwikkelde kasten zijn allerhande opties mogelijk. In uw bijkeuken kunnen we bijvoorbeeld een speciaal interieur maken, waarin u uw wasmachine en of droger kunt verbergen. Ook kunt u denken ook een verhoging voor deze toestellen en ruime kasten voor het opbergen van stofzuiger, strijkplank en allerlei andere toebehoren voor het schoonmaken.

Ook in uw woonkamer kunnen we in gelijke stijl meubelen voor u maken. Zo kunt u denken aan een fraai televisiemeubel, boeken- en/of buffetkasten of een elegant dressoir.

De mogelijkheden zijn oneindig. In onze showroom hebben we diverse voorbeelden van wat er allemaal kan. Benieuwd wat we voor uw woning kunnen betekenen? Kom dan eens langs in showroom en laat u inspireren.

Bezoek onze showroom

Lees ook: