Onze maatregelen i.v.m. coronavirus

Onze maatregelen i.v.m. coronavirus

Om gehoor te geven aan de maatregelen die zijn genomen door de overheid om de verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben ook wij onze maatregelen genomen. Wij zijn gewoon geopend maar u kunt ons alleen bezoeken op afspraak. Tevens dienen we met strakke tijdsblokken te werken in verband met het maximaal aantal toegestane gasten in onze showroom. Daarnaast blijven we open op afstand, namelijk via (video)bellen. Ook hiervoor is het nodig om een afspraak te maken, zodat we voor u een tijdsblok kunnen reserveren.

Alternatieve mogelijkheden

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken voor uw keuken? Dan kunnen wij een afspraak plannen voor video-bellen. Via online services zoals Skype, FaceTime, WhatsApp of Google Hangout helpen wij u graag. Neem contact met ons op voor het inplannen van uw keukenafspraak.

Meer weten over Videobellen

Montage:

  • Wij overleggen met u - voordat wij bij u langskomen - of wij welkom zijn.
  • Uit voorzorg schudden wij geen handen.
  • Bewaar afstand tot de monteur.
  • Herkent de monteur bij binnenkomst ziekteverschijnselen? Dan zal hij vertrekken en wordt er contact met u opgenomen om de afspraak naar een later moment te verplaatsen.
  • Komen wij bij u langs om te monteren of voor een servicebezoek maar heeft u ziekteverschijnselen en/of koorts of twijfelt u hieraan? Dan vragen wij u om de afspraak te verplaatsen.

Lees ook: