Gratis montage bij nieuwe keuken

Nieuwe keuken kopen?

Staat u op het punt om een nieuwe keuken te kopen? Bij Van Geloof Keukens denken wij met u mee. U wilt graag een nieuwe keuken kopen, maar met alle wensen op uw wensenlijst kan het misschien net iets duurder uitvallen dan van te voren bedacht. Daarom bieden wij u een mooi voorstel.

“Gratis montage bij de aanschaf van uw nieuwe keuken”

Gratis montage bij aankoop van uw nieuwe keuken

Als u nu bij Van Geloof Keukens een nieuwe keuken koopt zorgen wij ervoor dat uw keuken gratis wordt gemonteerd. Dat scheelt u nogal op het budget. Daarmee kiest u waarschijnlijk net iets gemakkelijk voor die multifunctionele kokend waterkraan of luxe oven in uw nieuwe keuken. Kortom: gratis montage bij uw nieuwe keuken van Van Geloof Keukens!

“Of laat uw oude keuken opknappen”

Oude keuken opknappen

Marijn van geloof

Of wilt u liever uw oude keuken opknappen? Dat kan natuurlijk ook. Is uw keuken nog niet aan een vervanging toe, maar kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Laat uw keuken dan renoveren. Ontdek de voordelen en de snelle service die wij kunnen bieden, voor het opknappen van uw oude keuken.

Meer weten over een nieuwe keuken kopen of het renoveren ervan?

Wilt u graag meer weten over een nieuwe keuken kopen of de mogelijkheden voor het renoveren van uw oude keuken? Graag nodigen wij u dan uit in onze showroom in Etten-Leur. De koffie staat klaar..

Neem contact op

Lees ook: