Rotpunkt keuken

Net als Van Geloof Keukens is Rotpunkt keukens een familiebedrijf. In 1930 is Rotpunkt - voorheen Rabe & Meyer - opgericht in Duitsland door Heinrich Rabe en Wilhelm Meyer. Zij begonnen met houten sigarendoosjes en speelgoed. Na de oorlog kwam er een koerswijziging en specialiseerden ze zich in keukens. Vele jaren later staan Heinz-Jürgen Meyer en Andreas Wagner aan het roer van dit mooie keukenbedrijf.

Rotpunkt keukens

Rotpunkt volgt geen trends maar kijkt naar de functionele toevoeging van een keuken. Als dit in combinatie met de juiste uitstraling tot stand komt, wordt het opgenomen in het productieproces. De keuken is van de hoogste kwaliteit, niet alleen merkbaar in het ontwerp en functionaliteit, maar ook door duurzaamheid.

Rotpunkt keukenRotpunkt keukens

Rotpunkt greenline

Rotpunkt denkt na over zijn rol in de maatschappij en ontwikkelde daardoor greenline. Greenline is gemaakt van BioBoard. Dit is een milieubewust alternatief voor traditionele spaanplaten. Er wordt gebruik gemaakt van eenjarige planten waardoor het hout met 37% wordt gereduceerd zonder in te leveren op kwaliteit en stabiliteit. Greenline is PEFC- en FSC-gecertificeerd en wordt al veel toegepast in fronten.

Rotpunkt keuken dealers

Bent u op zoek naar een Rotpunkt keuken dealer? Kom dan langs in onze showroom in Etten-Leur. Bij Van Geloof Keukens kunt u uw ideale Rotpunkt keuken samenstellen.

Rotpunkt keuken catalogus

Wilt u van te voren eerst een indruk krijgen van de Rotpunkt keuken? Bekijk dan de rotpunkt keuken catalogus. Te downloaden via de Rotpunkt website.

Meer weten over Rotpunkt keukens?

Wilt u graag meer weten over Rotpunkt keukens of heeft u een inspirerende keuken gezien? Stap dan binnen in onze showroom in Etten-Leur en wij helpen u graag. Ook kunt u direct een afspraak maken via onze website.

Rotpunkt NederlandRotpunkt keuken dealers

Showroom Etten-Leur

Bezoek onze grote showroom in Etten-Leur met meer dan 25 keuken opstellingen!

Bekijk de adresgegevens

Ruime collectie keukens

Keuken kopen? Bekijk onze grote collectie keukens.

Bekijk onze collectie