Nieuws

Keukenrenovatie op maat

Dat kan!

Laat uw keuken renoveren door een gespecialiseerde vakman. Bent u uitgekeken op de look, wilt u het gebruiksgemak verbeteren, klemmen enkele deuren, werkt de apparatuur niet meer naar behoren, wilt u graag een ander werkblad of zijn de deuren beschadigt en is het tijd voor vervanging? Bij een keukenrenovatie door Van Geloof Keukens kan het allemaal.

Als de basis van de kasten nog in een goede staat is, zijn de mogelijkheden enorm. En dit is interessant voor u, want een verbetering of verandering van uw huidige keuken zal in de meeste gevallen goedkoper uitvallen dan de aanschaf van een compleet nieuwe keuken! Hierbij komen namelijk al snel aanverwante werkzaamheden zoals leiding-, stuc- en schilderwerk om de hoek kijken.

Renoveren is daarom een verstandige keuze en bij ons kan het allemaal. Een aantal voorbeelden waar u aan kunt denken.

Vervangen apparatuur
Werkt uw oude apparatuur niet meer naar behoren, zijn bepaalde onderdelen kapot of kunt u er gewoon niet makkelijk mee uit de voeten? Of gaat u bijvoorbeeld liever elektrisch koken in plaats van op gas of zou u graag een vaatwasser willen? Dan is het vervangen van uw huidige apparatuur een goede oplossing voor u. Met ons uitgebreide assortiment merkapparatuur beschikken we altijd over een passend toestel wat zal voldoen aan uw persoonlijke wensen.

Naast functionaliteit zijn hedendaagse inbouwapparaten ook nog eens een stuk zuiniger dan oude apparaten, wat minder belastend is voor het mileu en ook terug te zien zal zijn op uw energierekening.

Vervangen werkblad
Is het werkblad versleten, heeft u waterschade, gaat u graag voor een ander materiaal of kleur of zelfs als u de werkhoogte iets wilt verhogen, dan is het vervangen van het werkblad een goede keus. We laten u graag de mogelijkheden zien.

Fronten renoveren
Met nieuwe deuren geeft u uw oude keuken al snel een nieuwe, frisse uitstraling. En nagenoeg alles is mogelijk. Van vlakke deuren tot modellen met allerhande werkjes erin en zelfs greeploos. Van effen kleuren tot houtstructuren, van mat tot hoogglans. In kunststof, lak, fineer of massief hout. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Geen problemen met verouderde maatvoering, want we maken uw deuren compleet op maat. En gaat u graag voor verbeterd gebruiksgemak? Ook dat is mogelijk door bijvoorbeeld het plaatsen van extra lades.

De voordelen

  • In de meeste gevallen goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe keuken
  • Met slimme ingrepen gebruiksgemak te verhogen
  • Laat de waarde van uw huis stijgen!
  • Zonder veel breek- en hakwerk en dus weinig rommel in huis
  • Geen bijkomende kosten zoals leiding- stuc en schilderwerk zoals u die zou hebben bij nieuwbouw
  • Breed assortiment
  • Nieuwe apparatuur zuiniger in gebruik
  • Tegen geringe kosten uw huis aantrekkelijker maken voor eventuele kopers!

 

Wie slim is kiest voor renovatie, de snelste en goedkoopste weg naar uw droomkeuken!

Laat u voorlichten over de mogelijkheden, kom langs in een van onze showrooms of neem contact met ons op.

Terug naar vorige pagina

Keukenrenovatie

Geef uw oude keuken een tweede leven.

Bel Van Geloof Keukens

Sale!

Snel een keuken nodig? Weinig budget? Pak dan deze kans.

Naar aanbiedingen