Moderne keuken

Een strak lijnenspel en greeploze deuren

Een moderne keuken met een minimalistisch en strak karakter? Een strak lijnenspel, greeploze deuren en laden en hoekige vormen. Typische kenmerken voor een moderne keuken en tegelijkertijd een tijdloze keuken.

 

Moderne showroomkeukens

Bent u op zoek naar een moderne keuken? Dan kunt u hiervoor bij Van Geloof Keukens terecht.
Ontdek onze moderne showroomkeukens in onze showroom in Etten-Leur of krijg een idee
van de mogelijkheden door een kijkje te nemen in onze keukencollectie.

Moderne witte keuken

De moderne witte keuken is absoluut een van de meest gekozen keukens. Alleen de uitvoering van zo’n moderne witte keuken wordt natuurlijk wel eigen gemaakt door te kiezen voor een hoogglans of matte lak. Of kiest u voor een betonnen werkblad of houtlook werkblad? Gaat u voor een greeploze moderne keuken of een moderne witte keuken met grepen? U merkt het al, er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor het samenstellen van uw moderne witte keuken. Wij adviseren en begeleiden u graag bij dit proces.

Moderne keuken

Complete moderne keuken

Een complete moderne keuken, voorzien van keukenapparatuur en werkblad. Voor een aantrekkelijk geprijsde complete moderne keuken verwijzen wij u graag naar onze showroomkeukens of kom langs in onze toonzaal in Etten-Leur. Heeft u specifieke wensen dan is dat uiteraard ook mogelijk, samen gaan we aan de slag voor uw complete moderne keuken.

Moderne keuken kopen?

Bent u er in uw zoektocht achter gekomen dat u graag een moderne keuken wilt? Bij Van Geloof Keukens kunt u terecht voor de aanschaf van uw moderne keuken. Marijn of een van onze keukenadviseurs adviseren u graag bij het maken van de keuzes voor uw droomkeuken.

Vind uw keuken!

Grote keukencollectie

Neem een kijkje in ons grote aanbod keukens

Bekijk onze collectie

Showroom Etten-Leur

Kom eens langs in onze ruime showroom in Etten-Leur.

Kom langs!