Keuken specialist Etten-Leur

Al meer dan 55 jaar een begrip in Brabant

van Geloof Keukens is dé keuken specialist in Etten-Leur. Met meer dan 55 jaar ervaring in keukens weten wij de trends en ontwikkelingen goed en snel te herkennen. Of u nu een landelijke, strakke of moderne keuken zoekt, bij van Geloof Keukens vindt u de keuken die bij u past.

Persoonlijk advies en eerlijke prijzen

Bij van geloof Keukens krijgt u nog echt persoonlijk advies. Bij ons geen grote nachtopeningen of dure koks die demonstraties geven, maar de beste keukens voor eerlijke prijzen. Zo bieden wij keukens aan voor elk budget.

Ook houden wij rekening met uw smaak. Van strak en modern tot landelijk en kleurrijk, wij hebben het voor u opgesteld staan. Doe inspiratie op en bekijk alle mogelijkhedenvan de keuken specialist in Etten-Leur in onze keuken showroom.

Kom eens langs in Etten-Leur

Onze grote showroom met meer dan 25 keuken opstellingen kunt u vinden aan de Pauvreweg 17 in Etten-Leur. Kom een langs om inspiratie op te doen voor uw nieuwe keuken of laat u vrijblijvend door ons adviseren. Of het nu gaat om een keukenrenovatie, een nieuwe keuken of inbouwapparatuur, de adviseurs van de keuken specialist in Etten-Leur begeleiden u graag met het gehele proces, van aankoop tot oplevering. Vraag ook gelijk naar de mogelijkheden om uw keuken te laten bezorgen en te monteren.

 

Keuken specialist Etten-Leur

Bezoek onze grote showroom met meer dan 25 keuken opstellingen

Bekijk de adresgegevens

Bekijk de collectie online

Bekijk onze uitgebreide keuken collectie nu ook online!

Bekijk de collectie