Hoogglans keukens

Stralend, modern en ruimtelijk

Hoogglans keukens zijn vaak greeploos en minimalistisch uitgevoerd. Bent u een liefhebber van een strakke, moderne keuken? Dan is een hoogglans keuken waarschijnlijk iets voor u. Het gladde glanzende oppervlak geeft een stralende uitstraling aan de keuken.

Hoogglans witte keuken

Populair is de hoogglans witte keuken. Vaak wordt voor deze kleur hoogglans keuken gekozen. Zelfs in een relatief donkere ruimte komt deze keuken goed tot zijn recht. Hoogglans keukens hebben een klein beetje licht nodig om te schitteren.

 

Hoogglans keuken nadelen

Een nadeel van een hoogglans keuken zijn de vlekken die zichtbaar zijn. Helemaal als u kiest voor een greeploze hoogglans keuken. Schat van te voren in hoe de lichtinval in de keuken is. Door de schittering van een hoogglans keuken vallen vlekken sneller op. Vermijd daarom bij voorkeur direct licht op een hoogglans keuken. Of houd er in ieder geval rekening mee dat dit van invloed is.

Hoogglans keuken voordeel

Een voordeel van een hoogglans keuken - uitgevoerd in een greeploze variant - is dat het gladde oppervlak gemakkelijk schoon te maken is. De goede kwaliteit van de lak of folie van tegenwoordig, zorgt ervoor dat u met een vochtige doek uw kastjes zo weer schoon heeft. Met een droge doek na en voila!

Hoogglans of matte keuken

Kiest u voor een hoogglans of matte keuken? Vaak heeft men al wel een kleur keuken in gedachten, maar of het dan een hoogglans of een matte afwerking krijgt? Het grootste verschil is de uitstraling. Een hoogglans keuken trekt meer aandacht dan een matte keuken. Daarnaast zijn vingerafdrukken minder snel zichtbaar op een matte keuken, in tegenstelling tot een hoogglans keuken.

Hoogglans keuken kopen?

Wilt u een hoogglans keuken kopen? Of heeft u vragen en wilt u graag advies van de keukenspecialist? Kom dan langs in onze showroom in Etten-Leur en bespreek met ons de mogelijkheden.

> Maak een afspraak

Grote keukencollectie

Neem een kijkje in ons grote aanbod keukens

Bekijk onze collectie

Showroom Etten-Leur

Kom eens langs in onze ruime showroom in Etten-Leur.

Kom langs!