Nieuws

Nieuwe keuken voor de helft van het geld!

Keuken laten renoveren

Toe aan een nieuwe keuken, maar slechts de helft van het geld kwijt zijn? Overweeg dan eens om uw keuken te laten renoveren.

Wij kunnen iedere keuken renoveren ongeacht het merk of de leeftijd ervan! We kunnen uw keuken voorzien van nieuwe deuren, het keukenblad vervangen of uw oude, slecht werkende, apparatuur vervangen voor nieuwe toestellen. Verander daarnaast niet alleen de uitstraling van uw keuken, maar ook het gebruikersgemak. Zo kunnen we uw keuken ook voorzien van extra lades en andere handige snufjes.

Hoe werkt het?

U bent van harte welkom in onze showroom om een eerste indicatie te krijgen van de renovatie. Samen kunnen we dan bepalen of renoveren interessant is voor u. Eventueel kan er ook een adviseur bij u aan huis komen. Plan hier uw afspraak.

Hoeveel tijd neemt het in beslag?

Als u besluit de keuken door ons te laten renoveren, komen wij uw keuken zelf nog een keer helemaal nameten zodat we exact de juiste maten hebben. Hierna gaan de deuren in productie, wat ongeveer 3 weken duurt. Aansluitend zal de afwerking bij u thuis plaatsvinden, wat maximaal 2 dagen in beslag neemt.

Tot de afwerkfase laten we de oude deuren hangen, zodat u zo lang mogelijk uw keuken kunt blijven gebruiken. Bovendien heeft u weinig tot geen stof in huis, omdat we de laatste voorbereidingen, zoals het boren van scharniergaten, buiten de deur doen. Hierna plaatsen we de deuren vakkundig terug.

Wat is er mogelijk?

Ook bij een keukenrenovatie is de keuze enorm. Op die manier kunt u helemaal de stijl kiezen die u voor ogen heeft. Wilt u de keuken een moderne look geven, of ziet u liever de keuken een landelijke uitstraling krijgen? Wellicht denkt u aan een greeploze keuken? Zelfs dat is geen probleem!

Kom snel een kijkje nemen in onze showroom en laat u voorlichten door een van onze adviseurs over de mogelijkheden.

Terug naar vorige pagina

Keukenrenovatie

Geef uw oude keuken een tweede leven.

Bel Van Geloof Keukens

Sale!

Snel een keuken nodig? Weinig budget? Pak dan deze kans.

Naar aanbiedingen